Onderhoud

Wanneer u uw auto niet op tijd laat controleren is de kans aanwezig dat uw veiligheid in gevaar komt. Er zijn namelijk onderdelen, zoals bijvoorbeeld het remsysteem, die aan slijtage onderhevig zijn. Wanneer uw remblokken bijvoorbeeld volledig versleten zijn, zal het remsysteem niet meer functioneren. Daarom raden we u aan om de auto minimaal eens per jaar te laten onderhouden en dat bepaalde onderdelen worden gecontroleerd. Verder willen we u adviseren om regelmatig het oliepeil van uw auto te (laten) controleren. Dit kan slijtage aan onderdelen voorkomen.

 

Is uw auto toe aan een onderhoudsbeurt? Plan dan online een afspraak bij ons in. Uiteraard kunt u ook telefonisch een afspraak inplannen via de onderstaande knop. Zo kunt u weer vele veilige kilometers vooruit!

onderhoud.jpeg

Bedrijfswagens en campers

Voor het onderhoud aan lichte bedrijfswagens en campers kunt u ook bij ons terecht. Wij snappen dat uw bedrijfswagen voor uw onderneming vitaal is en goed onderhoud is daarom erg belangrijk. Bij Autoservice Monster zorgen we ervoor dat uw bedrijfswagen zo snel mogelijk weer de weg op kan.

 

Ook voor uw camper is het belangrijk regelmatig onderhoud te plegen om defecten en ongemakken te voorkomen. Wij weten precies wat we moeten doen om uw camper weer fris en veilig de weg op te sturen.